miercuri, 9 martie 2011

Trei bărbaţi, jefuiţi după ce au răspuns unor false anunţuri la Matrimoniale

Trei bărbaţi au fost jefuiţi şi ameninţaţi cu topoarele şi cuţitele de patru tineri, după ce au răspuns unor false anunţuri postate pe site-uri de Matrimoniale prin care erau atraşi în diverse locaţii pentru a întreţine raporturi sexuale contra cost cu diverse femei, anunţă Poliţiei Capitalei.
Trei bărbaţi au fost jefuiţi şi ameninţaţi cu topoarele şi cuţitele de patru tineri

Victimele erau atrase de anunţurile incitante postate pe Internet, în care le erau prezentate mai multe fotografii ale unor femei surprinse în diverse ipostaze erotice, dar care, de fapt, nu aparţineau celor care postaseră anunţul.
Însă, odată ajunşi în imobilele indicate în anunţ, amatorii de senzaţii tari erau jefuiţi şi ameninţaţi cu topoarele şi cuţitele. În acest fel, doi bărbaţi au fost tâlhăriţi de patru tineri, care le-au luat două telefoane mobile şi suma de 150 de lei.
Cei patru, două femei şi doi bărbaţi, au fost prinşi de poliţişti, ulterior mărturisind o altă tâlhărie, victima fiind tot un bărbat, care în urma vizualizării aceluiaşi anunţ, a mers la adresa respectivă, unde a fost acostat şi ameninţat cu un cuţit şi un topor, fiind obligat să le predea acestora cheile autotuturismului , de unde i-au fost luate un MP3 Player, un telefon mobil şi o sumă de bani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând ca cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 28 de ani, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.
realitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu