sâmbătă, 5 martie 2011

Descindere la un depozit de carne din Capitală: peste 1.500 de tone de carne au fost sigilate

Actiune de proportii a Gărzii Financiare la un depozit de carne din Capitală. Peste 1.500 de tone de carne au fost sigilate de cei peste 60 de inspectorii ai Gărzii care participă la descindere.


60 de inspectori ai Gărzii Financiare au descins la un depozit de carne

Acţiunea are loc la cel mai mare depozit de carne din România. Din acest depozit pleacă în fiecare zi cantităţi imense de carne sau produse din carne care ajung în toată ţara.
Sâmbătă dimineaţă, peste 60 de comisari ai Gărzii Financiare şi peste 50 de jandarmi de la Brigada Specială au descins în depozit. Au fost sigilat circa 1.500 de tone de carne. De obicei, patronii societăţilor comerciale declară o cantitate mult mai mică de carne decât cea pe care o au în depozit şi din această cauză aduc prejudicii enorme statului. Carnea va fi confiscată, iar societăţile unde se vor găsi nereguli vor fi amendate.
"Estimăm 1.500 de tone de carne. Cantitatea a fost sigilată. Noi credem că marfa nu are plătite taxele pentru stat. Sunt câţiva şmecheri care încearcă să vândă fără TVA şi piaţa este forţată să facă la fel", a spus şeful Gărzii Financiare Bucureşti, Stelian Constantin.
realitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu