luni, 7 martie 2011

Pepe bagă divorţ: înşelat de Zăvoranu cu finul lui Tăriceanu

Despărţirea dintre Oana şi Pepe este iminentă. Nici unul dintre ei nu recunoaşte că s-au separat, dar în fiecare zi ies la iveală amănunte incendiare despre relaţia Oanei (37 de ani) cu politicianul Tudy (26 de ani).  Tânărul este şi el căsătorit, naş de cununie fiindu-i chiar fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu.


Motivul divortului dintre cei doi ar fi faptul ca Oana zavoranu s-ar fi indragostit de Tudy, finul lui Tariceanu
Tânărul care s-a îndrăgostit nebuneşte de Zăvo şi cu care aceasta fost surprinsă împreună într-o noapte de noiembrie este căsătorit, fiind cununat de Călin Popescu Tăriceanu. Apropiaţii lui Pepe spun că acesta a plecat de o săptămână din apartamentul în care stătea cu Oana şi că intenţionează să bage divorţ, scrie click.ro.


Zăvo a acuzat probleme de sănătate în ultima vreme, motiv pentru care nici nu doreşte să comenteze separarea de Pepe. Surprinzător, vedeta susţine că nu-l cunoaşte pe presupusul ei amant: "Cine este Tudy? Le doresc o primăvară senzuală tuturor". Tudor Ionescu (26 de ani) zis Tudy a emigrat din România în Belgia în adolescenţă, înainte de terminarea liceului. Pasionat de mic de politică, el a absolvit cursurile Facultăţii de Politică şi Ştiinţe Sociale ale Universite Libré de Bruxelles (ULB) şi alte cursuri post-universitare în domeniu.
Simpatizant al Partidului Naţional Liberal, el a fost angajat în Parlamentul European, în ianuarie 2009, acolo unde lucrează şi în prezent. Din toamna anului trecut, însă, se pare că el s-a mutat din nou în România, special pentru a se întâlni mai des cu Oana Zăvoranu.

realitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu