miercuri, 23 martie 2011

Sanatate-Cum poţi slăbi până la opt kilograme într-o lună cu ajutorul verdeţurilor

Primăvara este sezonul ideal pentru a scăpa de kilogramele în exces, deoarece alimentele care accelerează arderea grăsimilor sunt accesibile oricărui buzunar. Gândul oferă lista alimentelor vedetă care stimulează scăderea în greutate şi cum poţi slăbi până la opt kilograme într-o lună.
Cum poţi slăbi până la opt kilograme într-o lună cu ajutorul verdeţurilor

Ţelina este săracă în calorii şi bogată în fibre. Această rădăcinoasă conţine minerale şi vitamine necesare pentru accelerarea tranzitului intestinal lent.
Spanacul este bogat în fier, combătând astfel anemia des întâlnită în rândul persoanelor care ţin un regim de slăbire. Sulful pe care îl conţine acest aliment ajută la detoxifierea ficatului, atât de încărcat în perioada rece a anului.
Salata verde este bogată în beta-caroten şi vitamina C. Este diuretică şi ameliorează problemele digestive. Frunzele de salată au un conţinut caloric redus şi sunt bogate în minerale şi vitamine.
Urzicile vitaminizează, remineralizează şi echilibrează sistemul de apărare al organismului. În curele de slăbire, specialiştii susţin că ceaiul de urzică ajută la accelerarea metabolismului.
Ridichile, datorită conţinutului bogat de fibre, ajută la scăderea colesterolului "rău" din organism, iar zahărul din compoziţie este rapid absorbit şi digerat, fiind astfel un aliat de nădejde în lupta cu kilogramele în plus.

realitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu