luni, 14 martie 2011

Auto-BMW Seria 6 Coupe - detalii şi imagini oficiale cu noul BMW Seria 6 Coupe

Eraţi nerăbdători să vedeţi noua generaţie BMW Seria 6 Coupe? Iată primele informaţii şi imagini oficiale cu noul ”şesar”. Care este extrem de asemănător cu Seria 6 Concept, de la Paris 2010. 


După ce bavarezii au prezentat în premieră mondială conceptul BMW Seria 6 la Salonul Auto Paris 2010, era destul de clar că modelul de serie urmează să arate similar, ceea ce ne-a şi demonstrat-o versiunea decapotabilă, care a fost lansată iniţial, BMW Seria 6 Cabrio.
Noul BMW Seria 6 Coupe are un exterior similar cu al conceptului de la Paris 2010

Acum a venit rândul coupe-ului să fie arătat publicului în mod oficial, aşa încât iată primele informaţii şi imagini oficiale cu noul BMW Seria 6 Coupe, maşină care va avea premiera europeană cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2011, în toamnă.
Noutăţi despre noul model nu prea sunt. Din punct de vedere al aspectului exterior, Seria 6 Coupe arată exact cum se aşteaptă cei care au văzut conceptul premergător, mai ales că partea frontală şi spatele nu aduc modificări faţă de versiunea cabrio.
La inceput, BMW Seria 6 va avea sub capota acelasi V8 twin-turbo de 400 CP ca si cabrioletul

Pentru început, sub capotă va fi propus tot motorul twib-turbo V8 de 4,4 litri, de pe BMW 650i Convertible, care e capabil de 400 CP/5.500-6.400 rpm şi un cuplu maxim de 610 Nm/1.750-4.500 rpm . Transmisia la roţile spate este realizată printr-o cutie de viteze automată cu 8 trepte şi padele pe volan, dar pentru amatorii de manuale există şi o "clasică" transmisie manuală cu 6 trepte.
BMW 650i Coupe atinge 100 km/h în 4,8 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.Noua generaţie are o lungime de 4,9 metri, cu 74 mm mai mult decât predecesorul, iar ampatamentul a crescut cu 75 mm, ajungând la 2,85 metri, ceea ce înseamnă un mai bun spaţiu pe cele două locuri din spate.
BMW Seria 6 Coupe - interior echipat princiar si o gramada de sisteme electronice ultimul racnet

Interiorul maşinii îi gratulează pe ocupanţi cu materiale scumpe şi un nou display de 10,2 inch, high-definition, precum şi cu o pleiadă de sisteme electronice de ultimă generaţie , dintre care nu lipsesc Active Steering, Adaptive LED Lights, Lane Departure Warning, Active Blind Spot Detection, Parking Assistant, camere de filmat pentru spate, laterale şi faţă sau Head-Up Display. Nu lipseşte BMW ConnectDrive din lista de opţionale.
Sistemul de control al stabilităţii DSC beneficiază de trei moduri de funcţionare: Comfort, Normal, Sport şi Sport+, iar suspensia a fost setată pentru a oferi un nivel mult mai bun al confortului, dar şi al sportivităţii, caroseria fiind mult mai rigidă şi mai bine insonorizată.
Preţurile noului BMW Seria 6 Coupe pentru piaţa americană vor fi comunicate în curând, dar pentru Europa se pare că mai trebuie să aşteptăm până în toamnă.
Noul BMW Seria 6 va fi pus in vanzare mai intai pe piata americana
promotor


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu