marți, 8 martie 2011

Accident la Târgovişte: Un preot, soţia şi fiica lui au murit. Cel care i-a lovit ar fi tot preot

Un preot din localitatea dâmboviţeană Gheboaia, comuna Finta, şi soţia şi fetiţa acestuia şi-au pierdut viaţa, marţi seară, într-un accident rutier petrecut în Târgovişte. Maşina lor, o Dacia 1.300, a fost lovită de un BMW cu numere de Bucureşti, în care se aflau trei persoane. La volanul maşinii BMW s-ar fi aflat un preot din comuna Glodeni, anunţă adevarul.ro.
Accident la Târgovişte: Un preot, soţia şi fiica lui au murit; Cel care i-a lovit ar fi tot preot

Un BMW de culoare negru metalizat rula cu peste 150 de kilometri la oră pe Bulevardul IC Brătianu, din direcţia Bulevardul Carol I spre Micro XI. Bolidul, ambalat la maximum, nu a redus viteza nici măcar în dreptul trecerii de pietoni.
BMW-ul s-a prăbuşit peste o Dacia, în care se aflau preotul Nicolae Nicolae, de 41 de ani, soţia sa şi fiica de 15 ani. Toţi trei au fost striviţi în autoturism şi au decedat pe loc.
Primele informaţii arată că la volanul BMW-ului se afla tot un preot. În maşină mai erau o femeie şi un alt bărbat. Cei trei au fost duşi la Spitalul Judeţean pentru recoltarea de probe biologice. Poliţia face cercetări să afle cine a fost la volan.
Mai mulţi martori spun că la volan ar fi fost preotul Florin Cergan de la Lăculeţe - comuna Glodeni, fiul unei judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti.
realitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu