marți, 8 martie 2011

Cât de departe eşti dispus să mergi pentru un job? Se fac angajări masive în India şi Taiwan

Angajatorii din India, Taiwan, Brazilia, China, Turcia şi Singapore oferă cele mai multe oportunităţi de angajare în următoarele trei luni.
Angajatorii din 33 dintre cele 39 de ţări şi teritorii analizate vor face angajări în următoarele trei luni

Şanse mari de angajare sunt şi în Argentina, Peru sau Panama, potrivit unui studiu realizat de firma de recrutare Manpower.
Angajatorii din 33 dintre cele 39 de ţări şi teritorii analizate în cadrul studiului Manpower se aşteaptă la creşteri de diferite grade în volumul angajărilor pe parcursul următoarelor trei luni.
În Europa, previziunile de angajare s-au îmbunătăţit comparativ cu trimestrul trecut în 11 din cele 21 de ţări analizate. În comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, planurile de angajare au crescut în 11 ţări. Cele mai puternice intenţii de angajare se manifestă în Turcia, Bulgaria, Belgia şi Polonia.
„Urmărind tendința la nivel global, țările din cadrul piețelor emergente din Europa de Est sunt mult mai optimiste când vine vorba de oportunitățile de angajare decât statele membre OECD din vest”, spune Jeffrey A. Joerres, Chairman și CEO al Manpower Inc.
Angajatorii din Grecia, Spania, Irlanda şi Italia raportează cele mai slabe intenții de angajare în următoarele trei luni.
realitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu